PERONI NASTRO AZZURRO. AMBIENTALIA. Essential white

Peroni Nastro Azzurro a continuat seria evenimentelor Ambientalia cu petrecerea Ambientalia. Essential white. adresata celor pe care ii reuneste simplitatea stilului italian.
Prin conceptul Ambientalia, Peroni aduce mai aproape de public stilul, pasiunea si spiritul italian. Pentru cel de-al treilea eveniment, Ambientalia. Essential white., a fost ales albul ca expresie a atitudinii optimiste, a indraznelii si rafinamentului italian, a spontaneitatii si a magnetismului. Petrecerea s-a derulat circular, pornind de la o atmosfera cool, traversand momente de fler si pasiune, si culminand cu momentul de maxima intensitate, in care ritmurile accelerate ale muzicii au sustinut o explozie de lumina si culoare. Albul a fost descompus in cele 7 culori ale spectrului, pentru a reveni brusc la starea initiala. Atmosfera momentelor petrecerii a fost redata prin muzica, proiectii si efecte speciale. La pupitru, s-a aflat DJ Livio, rezident in La Mania, proaspat reintors din Italia unde a mixat la Milano. Pe muzica lui Livio au fost sincronizate proiectiile de grafica pe calculator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related