O calatorie culinara irezistibila, plina de savoare cu noua gama de chipsuri Chio Bucataria Lumii

Chio Bucataria Lumii este noua gama de chipsuri lansata de compania Intersnack Romania, extensie a gamei deja consacrate Chio Chips.
Cu un gust unic, Chio Bucataria Lumii reprezinta cea mai buna alegere pentru dorinta irezistibila de a lua o gustare delicioasa si mereu surprinzatoare. Noua gama aminteste de specificul mancarurilor traditionale si iti ofera acum posibilitatea de a experimenta deliciile bucatariei altor tari, prin arome inegalabile.

Plin de inspiratie, Chio iti ofera acum in editie limitata o calatorie gustativa cu arome delicioase in doua zone geografice renumite pentru traditia lor culinara - Elvetia si Sicilia. Aromele de svaiter si ierburi siciliene sunt cele doua propuneri lansate de Chio Bucataria Lumii in acest sezon celor care sunt indrazneti si doresc sa experimenteze ceva nou. Branzeturile elvetiene atat de speciale sau parfumul inegalabil al ierburilor din Sicilia sunt doar inceputul seriei de provocari lansate de Chio consumatorilor sai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related