Speakeri la Webit 2010 vor fi reprezentanti ai Facebook, Yahoo!, eBay, BBC

Webit 2010, cel mai important eveniment al Europei Centrale si de Est va aduna in Sofia executivi de top, lideri de marketing digital renumiti in toata lumea si experti in advertising.

Evenimentul va avea loc in perioada 27-29 octombrie 2010, la Palatul National de Cultura din Sofia. Webit 2010 este organizat de e-Academy si Board-ul Onorific al Ambasadorilor Webit.

Printre principalele teme de discutie in panelurile, sesiunile si prezentarile specializate din cadrul Webit 2010 se numara urmatoarele: marketing de brand, digital creative, marketing in social media, video advertising, mobile marketing, in-game advertising si online sales. Programul cuprinde mai mult de 60 de sesiuni, doua cursuri sustinute de experti si nenumarate posibilitati de networking in zona VIP special amenajata. Peste 70 de vorbitori, incluzand executivi regionali si internationali reprezentand Facebook, Yahoo!, eBay, BBC vor impartasi din cunostintele si know-how-ul celor mai mari companii din lume, explorand trenduri si analizand viitorul business-urilor digitale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related