Lansare: Noua imagine a ghidului TV "Oblique TV Magazin"

RMG Connect organizeaza evenimentul de lansare
Pe 20 octombrie a fost lansata noua imagine a "Oblique TV Magazin" printr-un eveniment organizat de Oblique Media in colaborare cu RMG Connect la Muzeul de Arta Contemporana din Bucuresti. Ghidul TV apare bilunar si este distribuit unui numar de 100.000 de cititori. "Desi ghidul nostru este gratuit, nu vom face compromisuri in privinta calitatii", spune Adela Vranceanu, PR Director Oblique Media.

Agentia BTL, RMG Connect, a organizat evenimentul de deschidere. Cei peste 350 de oaspeti, covorul rosu de la intrare, spectacolul de sunet si laser, dublat de cei doi Carcotasi (Huidu si Gainusa), prezenta Primului Ministru Tariceanu, alaturi de multe alte persoane din industria showbiz-ului, moda, arta, marketing si publicitate - toate acestea - au transformat lansarea intr-un eveniment de neuitat.
Conceptul creat de RMG Connect anunta noua imagine si pozitionare a ghidului, care, prin continut si calitate vizuala, va deveni pentru cititor poarta catre inima showbiz-ului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related