OgilvyInteractive isi extinde echipa cu 3 web designeri si un Project Manager

OgilvyInteractive isi consolideaza si extinde competentele specifice pentru zona digitala, prin angajarea de oameni entuziasti, dinamici si pasionati, cu o experienta relevanta, ce se alatura incepand cu aceasta luna echipei companiei, urmand a dezvolta concepte inovative si proiecte digitale pentru clientii grupului Ogilvy.

Marius Farcasanu - Web designer - Absolvent al Universitatii de Arta, Marius si-a indreptat energia catre zona publicitatii unde in ultimii 10 ani a lucrat intensiv in domeniul designului. Are o expertiza extinsa in programare si grafica 3D. Inainte de a fi cooptat in echipa Ogilvy, a fost grafician 2D/3D la Skepsis Advertising unde a contribuit la realizarea unor campanii de comunicare pentru clienti precum Metro, Real, Cosmote, Orange, Germanos, ING.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related