42% dintre vizitatorii Facebook intra si pe Hi5

Din audienta saptamanala a Hi5, un sfert (483.000 vizitatori) consta in absolventi de facultate, iar o treime (34,2% = 656.000 vizitatori) provine din familii din categoria AB (manageri, specialisti cu inalta educatie). Acestea sunt cateva dintre rezultatele analizei realizate de Dragos Cerbu, Research Manager, F5 (si publicata pe blogul lui Dragos Stanca), in legatura cu traficul realizat din Romania in retelele sociale si cu audienta acestora.

In ceea ce priveste traficul, in luna mai, Facebook a depasit Hi5. Conform DoubleClick AdPlanner, la capitolul "vizitatori unici": Hi5 a avut 3,5 milioane (cookies) / 2,6 milioane (useri), iar Facebook: 4,2 milioane (cookies) / 3,2 milioane (useri). Numarul de pagini vizualizate a fost de 1,1 miliarde pentru Hi5, iar pentru Facebook - 800 milioane. In aceeasi luna, 42% dintre vizitatorii Facebook (1,3 milioane useri) au vizitat si hi5 (audienta comuna, duplicata).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related