Campanii de mobile advertising: diferenta dintre cele derulate prin agentii specializate si cele derulate prin Vodafone Mobile Advertising

Interviu face2face cu Horatiu Dimulescu (Manager Mobile Advertising, Vodafone) si Cristi Marinescu (Director Executiv, Splendid Interactive)

Vodafone anunta vara aceasta oferte si promotii pentru advertiserii si pentru agentiile de media care deruleaza campanii prin serviciul Vodafone Mobile Advertising. Oferta de vara, care are ca beneficiari clientii, consta in oferirea unui canal de mobile advertising gratis, la cumpararea a 3 canale. Cele 5 canale  din care au de ales sunt: SMS Push, MMS Push, SMS Insert (in mesajul de notificare al unui client prepaid care primeste un bonus de reincarcare, la sfarsit apare un mesaj promotional), Bill Insert (flyere in facturile abonatilor Vodafone) si bannere in portalul Vodafone Live. De asemenea, pe perioada verii, clientii au la campaniile de MMS Push un discount de 10%. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related