Microsoft Romania si McCann PR lanseaza "Cum am intrat prima oara pe Net""

Cartea online face parte din campania "Calatorie spre centrul Internetului" si continua seria de initiative Internet Explorer 8.

Microsoft Romania si McCann PR lanseaza cartea online "Cum am intrat prima oara pe Net", o carte scrisa pe Twitter de 127 autori. Cartea online este primul exemplu de “Twitteratura” romanesc (Twitter + literatura) si cuprinde povestile create online de utilizatori, prin intermediul contului personal de Twitter.

8 dintre cei mai urmariti romani pe Twitter au dat startul acestui proiect si s-au implicat activ in crearea povestilor: Arhi, Bobby Voicu, Florin Grozea, Manafu, Piticu, Pyuric, Victor Kapra, Vis Urat, alaturi de contul Twitter Microsoft Romania. Timp de doua saptamani, orice utilizator de Twitter a putut sa raspunda acestei initiative si sa scrie in 8 tweet-uri experienta personala a primei utilizari a Internetului. Coordonatorul acestui proiect a fost Iulian Comanescu, care, alaturi de echipa McCann PR, a structurat povestile si a scris prefata cartii si un text despre istoria Internet Explorer, iar ilustratiile au fost realizate de catre Matei Branea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related