Coca-Cola deruleaza prin Syscom Digital campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!"

Campania promotionala “Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!”, organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova. Este prima campanie promotionala din toate timpurile, derulata simultan pe cele doua teritorii.

Campania, adresata consumatorilor din ambele tari prin intermediul telefonului mobil si al site-ului www.coca-cola.ro (realizat de MRM Partners) are un mecanism accesibil tuturor categoriilor de consumatori. Participantii trebuie sa trimita codul unic descoperit in interiorul capacului produselor promotionale prin SMS, la numarul de telefon 1789 sau prin intermediul site-ului. Toate codurile valide trimise de participantii din cele doua teritorii intra in tragerea la sorti pentru castigarea atractivelor premii puse in joc. Numarul de SMS este acelasi in ambele teritorii si mesajele primite de la consumatorii de pe ambele teritorii sunt procesate simultan in timp real, formand un “tot unitar”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related