"Cat costa un site? 100 de Euro. Serios."

Daca asta e prima intrebare, asta e si raspunsul. Ca pe-astea de 100 de Euro nu le facem noi, asta e altceva. Si da, site-uri se fac si la 100 de euro. E plin netul de ele - exista cateva articole in blogosfera pe tema asta. Nu e de parca chestia asta e romaneasca - hint: oare cum a ajuns India forta numarul unu in outsourcing cu servicii gen 5 dolari pe un site?! Deci acesti tip de clienti vor exista mereu, indiferent de zona geografica de care discutam.

Problema e alta. 95% din site-urile din Romania la ora actuala arata de 100 de euro. Evident, clientul nu va intelege de ce sa plateasca mai mult daca nu se vede diferenta, chiar si pentru cineva neexperimentat. In alte tari diferentele sunt clare, evidente in majoritatea cazurilor. Industria vad ca acum urla ca se strica piata, etc. Hai sa fim seriosi, daca un client al tau nu intelege de ce tu taxezi cat taxezi (justificat), nu vrei tu sa lucrezi cu el. E atat de simplu. Nu e ca si cum ar trebui sa lucrezi cu toata lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded