Componenta online a campaniei de media pentru Ziua Barbatului 2010

Starcom a dezvoltat campania de media (tv, radio, print, outdoor si online) pentru promovarea Zilei barbatului, eveniment organizat de Bergenbier pe 5 mai 2010, in capitala si in alte 15 orase mari din tara. In ziua evenimentului, pe site-ul ziuabarbatului.ro, realizat de iLeo (care a creat, de altfel, toate executiile din campanie), s-au inregistrat 20.000 de vizite.

Pentru promovarea online, s-au cumparat 10 milioane de afisari pentru bannere in diverse formate, inclusiv rich media (floating-uri si exapandabile), 3 milioane de vizualizari pentru pre-roll video ads, s-a realizat un proiect special pe sport.ro si un takeover pe gsp.ro in ziua evenimentului. De asemenea, evenimentul a fost promovat prin SMS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related