Senior Interactive si Wrigley Romania au lansat campania promotionala online "Mixeaza senzatiile in Universul 5"

Campania promotionala online “Mixeaza senzatiile in Universul 5”, pentru cel mai nou brand din portofoliul Wrigley Romania, 5, are loc in perioada 7 aprilie - 1 iunie, pe www.5gum.ro.

Prin utilizarea unui mixer si a unui set de sample-uri, userii sunt invitati sa-si creeze propriile piese fie pe 5gum.ro, fie in tabul “Mixeaza” din pagina de Facebook “5 - stimuli pentru simturi”. Mixerul se gasea pe site inca de la lansarea sa, in noiembrie 2009.

Pentru salvarea pieselor si pentru inscrierea lor in concurs, e necesara crearea unui cont pe 5gum.ro. Userii isi pot promova apoi piesele pe Twitter, Facebook si Yahoo Messenger, pentru a strange cat mai multe voturi. In functie de numarul acestora si de nota unui juriu format din doi Dj profesionisti (Dj Raoul Russu si Dj Rhadoo), se va alcatui, la finalul campaniei, un Top 10. Se vor acorda 3 console Wii pentru primele 3 locuri si 7 MP4 Playere pentru urmatorii clasati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related