E constientizata in .ro nevoia de targetare predictiv-comportamentala pentru bannere?

Digital Buzz cu Marius Sutu (Project Manager, Behavia - serviciu de targetare predictiv-comportamentala al ARBOinteractive)

Digital IQads: Behavia este al 2-lea serviciu de targetare comportamentala predictiva aparut pe piata din Romania, primul fiind Httpool Behavioral, lansat la inceputul lui 2010. Si serviciul vostru, Behavia, este bazat tot pe tehnologia nugg.ad. Ati studiat in vreun fel cat de bine a fost primit de piata serviciul lor inainte sa veniti cu un serviciu similar?

Marius Sutu: In Germania sunt 3 furnizori, in Polonia sunt 2, la care se adauga alti furnizori, unii chiar concurenti cu nugg.ad. Piata e in crestere si e loc pentru toata lumea. Una dintre dovezile maturizarii pietei de online este utilizarea serviciilor de targetare comportamentala predictiva. Iti cunosti audienta si ai obiective diferite pentru fiecare campanie. De ce sa nu-ti atingi obiectivele?!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related