Vodafone Romania anunta noi parteneriate cu principalele magazine online din Romania: eMAG, PCfun, Cel.ro, PCGarage

Vodafone Romania anunta semnarea unei serii de parteneriate cu principalele magazine online din tara, www.emag.ro, www.pcfun.ro si www.cel.ro , prin care clientii acestora vor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone, odata cu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor. In curand, si magazinul online www.pcgarage.ro se va alatura programului.

„Parteneriatele incheiate de Vodafone Romania cu principalii jucatori din piata magazinelor online adreseaza nevoile crescute de comunicare ale clientilor, facilitand accesul acestora la un portofoliu vast de laptop-uri, netbook-uri si alte dispozitive de comunicare. Astfel, utilizatorii au acces la oferte avantajoase, prin care beneficiaza atat de preturi reduse ale dispozitivelor, cat si de acces rapid la internet prin ofertele de date Vodafone”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer la Vodafone Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related