Cele 10 companii online reprezinta, cumulat, 70-80% din valoarea pietei de publicitate online, conform IAB si PwC

(N.r. referitor la grupul de initiativa) Ideea este simpla: ne dorim ca aportul de branding pe care il ofera campaniile online sa fie corect cuantificat, ca in cazul campaniilor TV / print / outdoor / anything else. Online-ul este singurul mediu care iti ofera interactiune directa cu potentialii clienti, dar de aici pana la a recompensa doar acest aspect al comunicarii este cale lunga.

Ce a scapat pana acum din ceea ce "grupul de initiativa" si-a dorit sa comunice: faptul ca suntem mai deschisi caniciodata spre performance marketing. Este un driver al cresterii pietei de online si ar fi infantil din partea noastra ca industrie sa il ignoram. Spun "industrie" pentru ca noi, cei care ne-am angajat sa respectam aceste principii, reprezentam cumulat peste 70-80% din valoarea pietei de publicitate online din Romania, asa cum este ea raportata de IAB si PricewaterhouseCoopers.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related