Republika Interactive va dezvolta aplicatii pentru retele sociale in colaborare cu ARBOinteractive

Republika Interactive, agentie interactiva specializata in promovarea pe retelele sociale si regia de publicitate online ARBOinteractive, reprezentantul in Romania al hi5 pe piata de publicitate online, anunta semnarea parteneriatului pentru devoltarea de aplicatii si campanii social media.

Prin parteneriatul cu ARBOinteractive, Republika asigura disponibilitatea intregii sale game de servicii de social media marketing desfasurate prin ARBOsocial, departamentul specializat al regiei de publicitate.

"Sunt convins ca parteneriatul cu ARBOinteractive ne va permite sa oferim companiilor care sunt interesate de social media o solutie cu adevarat castigatoare: expertiza si resursele unei agentii full-service pe nisa de social media impreuna cu media si knowhow-ul publisher-ului celei mai populare retele sociale din Romania", declara Justin Kadima, General Manager Republika Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related