Mission impossible devine ... mission possible cu Rexona si Draft

Un weekend under cover, in misiune speciala, impreuna cu un prieten. Adica un zbor acrobatic cu elicopterul, o cursa adevarata cu masina sport de 200 de cai putere, tras cu arma la tinta, petrecere de noapte, in compania agentelor secrete. Senzatii tari, fete frumoase, actiune fierbinte. Toate acestea sunt puse la dispozitia castigatorului promotiei "Mission: Possible" by Rexona for Men.

Practic, trimiterea unui sms cu codul secret de pe deodorantele Rexona for Men poate inseamna castigarea unuia dintre echipamentele unui agent secret: un binoclu profesional, un ceas sport Casio, o mini camera digitala Philips sau o mini lanterna. In plus, toate sms-urile intra la final in tragerea la sorti prin care va fi desemnat castigatorul premiului cel mare: Misiunea Speciala.
Campania semnata Draft Romania pentru Unilever este bazata pe ideea ca in orice barbat se gaseste un erou gata de actiune, iar Rexona for Men face din orice situatie imposibila una …. posibila, prin asigurarea protectiei extreme in situatii extreme.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related