[Noaptea Internetics 2009] Clientii intreaba, agentiile interactive raspund

In locul conferintei obsinuite dinainte de Gala Internetics, in care juriul, asezat frumos (si in deplina siguranta) in spatele unei mese lungi, prezenta starea industriei in fata oamenilor din agentii, asezati cuminti pe scaune si incercand sa-si faca avant sa riposteze din postura de spectator, anul acesta, Millenium Communications a ales sa organizeze un eveniment in care sa puna fata in fata cele doua tabere (clienti si agentii) in vederea unui dialog fara ppt-uri, intr-un cadru mai prietenos. Asa ca aseara, in Club Prometheus, a avut loc „Noaptea Internetics”.

Pe scena s-a instalat frontul clientilor, format din oameni de online din departamentele de marketing ale celor mai mari spenderi din .ro. Misiunea lor a fost sa bombardeze cu intrebari despre online tabara adversa, formata din managerii agentiilor interactive care au inscris lucrari la Internetics anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related