La a 5-a editie RoBlogFest au participat 1400 de bloguri

RoBlogFest 2010 a reprezentat promovarea a peste 1400 de nominalizari, dintre care 800 de bloguri noi, competitia incurajand atat dezvoltarea si extinderea blogosferei, cat si evolutia catre un continut specializat si, implicit, cat mai relevant pentru cititorii de bloguri. Pe langa cele 1400 de nominalizari, inventarul editiei cu numarul 5 a numarat si a strans mai bine de 13.800 de voturi pe parcursul celor doua etape de vot public si in jur de 1000 de participanti la ceremonia de decernare a premiilor.

RoBlogFest se adapteaza dinamicii mediului online, editia de anul acesta luand in calcul cele peste aproximativ un milion de conturi deja existente pe Facebook si cresterea lor constanta atat pe Facebook, cat si pe Twitter, precum si orientarea profesionistilor din marcom catre social media, ca spatiu de promovare. Astfel, au fost introduse sectiunile Twitter pentru o companie, Facebook pentru o companie, Best use of Social Media intr-un mix de comunicare si Campanie pe Social Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related