Senior Interactive a dezvoltat TaxOnline.ro pentru Pricewaterhouse Coopers

Firma de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers Romania (PwC) a ales agentia Senior Interactive pentru a dezvolta proiectul www.TaxOnline.ro. Site-ul a fost prezentat in premiera pe 21 ianuarie in cadrul Conferintei Anuale pe Teme Fiscale si Juridice organizate de PricewaterhouseCoopers Romania.

Acest serviciu ofera clientilor individuali posibilitatea sa acceseze, in timp real, o paleta larga de informatii, incluzand semnalari zilnice ale reglementarilor relevante publicate in Monitorul Oficial, rezumate zilnice ale stirilor privitoare la fiscalitate (din Romania, Uniunea Europeana si la nivel international), precum si comentarii referitoare la cele mai noi modificari ale sistemului fiscal romanesc. Pe forumul acestui portal utilizatorii pot sa participe la dezbateri constructive pe teme de fiscalitate si sa trimita intrebari catre expertii pe probleme fiscale si juridice ai PricewaterhouseCoopers.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related