S-a lansat primul director de conturi Twitter din Romania:TwitMe

Rolul important pe care noile media precum Twitter incep sa il aiba in programele de comunicare ale companiilor a generat necesitatea unei platforme comune de intalnire a utilizatorilor si companiilor. TwitMe.ro, primul director de conturi Twitter din Romania, vine in sprijinul acestei nevoi si se adreseaza atat utilizatorilor obisnuiti, pe care ii asista in cautarea contului de Twitter al companiilor cu care doresc sa comunice, cat si companiilor, carora le permite sa isi dezvolte si gestioneze vizibilitatea brandului prin canalul de comunicare Twitter.

"Este cineva de la _nume_de_firma_ pe Twitter ?"? este o intrebare atat de des prezenta pe Twitter, incat ne-am gandit ca este nevoie de un serviciu care sa ofere un raspuns simplu. TwitMe va pune astfel fata in fata clientii si companiile, facilitandu-le astfel accesul la comunicare si schimb de informatii. Beneficiul este evident de ambele parti", spune Viorel Spinu, fondator Sety.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related