[Review] Gigi te-a tag-uit in Sex Calendarul lui de la Entran

Sunt produse pe care nu vrei sa recunosti in public ca le folosesti. Sa luam ca exemplu un stimulent pentru performantele sexuale. Chiar daca se da fara prescriptie medicala, chiar daca e doar pentru cei cu "disfunctii erectile medii sau slabe", chiar daca scrie foarte clar pe placerefaralimite.ro ca "le e la fel de util si celor care au o activitate sexuala normala si-si doresc ceva nou, ceva altfel"...

...o sa te trezesti ca te iau prietenii la misto inainte sa apuci sa faci screenshoturi de pe site, sa zici "mersi" ca scrie slide pe scroll bar si sa ajungi pana la fragmentul care te salveaza de rusine. Si apropo, chiar nu trebuie sa-ti fie rusine sa-l tii pe noptiera, ca sa-l vada si partenera, pentru ca el, avand un aspect foarte "trendy" (dupa cum scrie tot pe site), ea n-o sa zica nimic ca folosesti asa ceva, o sa spuna doar "vai, ce ambalaj frumos" si cu siguranta ca nu va pierde ocazia urmatoare de a-l vizita pe baiatul ala care avea nevoie de adjuvanti.

Rezulta ca sunt branduri cu care nu vrei sa te imprietenesti pe Facebook, oricat de apropiate le-ai simti tu de sufletul tau si oricat de des ai folosi produsul respectiv. Asta inseamna ca acele branduri n-au ce cauta pe Facebook ca atare, daca nu gasesc ceva mai destept de facut decat sa te roage sa fii prieten cu ele sau sa te joci cu o aplicatie care incurajeaza la folosirea produsului. Ne intoarcem de unde am plecat: consumatorii vor sa pastreze unele lucruri private si aplicatia nu face decat sa-i expuna, deci e inutila.

"Gigi and Entran Placerefaralimite are now friends"

Tu ce ai crede despre Gigi in acest caz? Te-ai gandi ca probabil ca nu are neaparat nevoie, dar ca, din cand in cand, are chef de senzatii tari? Si sigur ca lasam la o parte cazul in care Gigi lucreaza in publicitate si adauga toate brandurile doar din curiozitate pentru activitatea lor in retelele sociale. In cazul asta, macar are o scuza buna.

Contul de Facebook Entran are deocamdata 112 prieteni, poate si pentru ca nu a fost promovat suficient. Nu am gasit iconita sau link pentru el pe placerefaralimite.ro. 42 din acei prieteni sunt comuni cu IQads, deci sunt pasionati de publicitate care probabil ca l-au adaugat pentru studiu.

Nu exclud nici posibilitatea ca unii dintre ei sa-l fi adaugat fara sa stie ce e Entran, de fapt, ci pentru ca vor sa se stie despre ei ca sunt capabili sa ofere "placere fara limite". Mai trist o sa fie cand o sa afle ca a fi prieten cu Entran pe Facebook nu e chiar acelasi lucru cu a fi prieten cu Durex Play.

De aplicatia de Facebook Entran am aflat de pe Twitter, din contul MRM Partners (care a lansat de curand si site-ul placerefaralimite.ro):

Sugestia ca X a tag-uit prietenii cu care "ar merge o tura" se gaseste in descrierea calendarului generat de aplicatia "Sexy Pics of The Day by Entran":

Adica ei si-au propus ca aplicatia sa te ajute sa le transmiti anumitor prieteni ca ii consideri sexy, iar daca lucrurile evolueaza, "pentru rezultate maxime, poti incerca si un Entran". Sigur ca nu e nici o rusine in asta. Si sigur ca ei si-ar dori sa se vada intre ei si sa stie care le e concurenta si in ce luna o sa le vina randul.

A. Aplicatia Entran - folosita pentru a tag-ui fete

Dar ce ar putea crede o fata care se trezeste tag-uita intr-un Entran Sex Calendar? Ce-ar putea sa insemne? "Te doresc si cu putin ajutor de la Entran o sa si pot" sau "vreau din prima ceva altfel, asa ca am de gand sa iau un Entran"? Adica de unul singur n-ar putea oferi senzatii tari?

O fi pentru baietii care vor sa le trimita partenerelor invitatia de a practica "ceva altfel" si care simt nevoia sa impartaseasca lumii faptul ca s-au hotarat sa incerce un stimulent sexual. Dar daca ar fi pentru cupluri, n-ar mai fi un calendar, care invita la completarea tuturor lunilor cu cate o poza a unei fete.

B. Aplicatia Entran - folosita pentru a tag-ui baieti

Dar daca o fata tag-uieste un baiat intr-un asemenea calendar? El o sa inteleaga doar ca ea il considera sexy? Atunci de ce era nevoie sa fie de la Entran calendarul? Pentru ca ea sa-i transmita ca vrea sa fie din prima "altfel", asa ca ii sugereaza sa foloseasca stimulentul? Adica e sigura ca il va dezamagi si ii da direct solutia, ca sa-l scuteasca de umilinta?

O fi un calendar in care fetele sa-si tag-uiasca fostii prieteni, transmitandu-le ca au fost atat de "tari" in acel departament incat le recomanda sa foloseasca Entran.

Oricum, vrei-nu vrei, daca folosesti aplicatia, tot iti pune fara sa te intrebe 2 statusuri cu link spre calendar, ca sa vada toata lumea pe cine consideri sexy, cu cine ai de gand sa dai o tura si in ce luna, cine crezi tu ca ar avea nevoie de Entran si alte asemenea lucuri pe care sigur ca vrei sa le impartasesti cu toti prietenii tai de pe Facebook.

Aplicatia a fost folosita pana acum de 28 de oameni. Daca ai gasit mai sus vreun mesaj pe care voiai sa-l transmiti si nu stiai cum, te invit s-o incerci chiar acum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related