[Digital Buzz] Cum ar arata un clasament complet al regiilor de vanzari, in functie de trafic, la inceput de 2010?

Digital Buzz cu Dragos Stanca (Managing Director, F5)

IQads: Tocmai ai publicat topul complet al regiilor de vanzari pe ianuarie 2010, in functie de trafic, incluzand si site-urile care nu sunt auditate de SATI. Cum ai realizat acest clasament?

Dragos Stanca: Metodologia este explicata in postare si nu este deloc complicata: e vorba de colectarea datelor si agregarea lor, demers in care am fost ajutat de Dragos Cerbu (Research Manager, F5). Sursele sunt SATI, Google Analytics, trafic.ro si declaratiile regiilor si publisherilor luati in calcul.

IQads: Cui ii este util acest clasament?

Dragos Stanca: Cred ca ne este util tuturor, din cand in cand: o privire asupra pietei regiilor de vanzari. E utila, cred eu, si agentiilor de publicitate, si playerilor, si clientilor care trebuie sa stie cum se invart banii, care sunt partenerii de discutie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related