Cohn&Jansen WWW a lansat ursus.ro pentru Ursus Breweries

Cohn&Jansen WWW, divizia de proiecte interactive a agentiei Cohn&Jansen a realizat site-ul www.ursus.ro pentru brandul Ursus. Proiectul a fost castigat in urma unui pitch care a avut loc in luna septembrie 2009 si la care au mai participat alte 3 agentii.

Site-ul reflecta noua pozitionare Ursus si este construit in jurul campaniei "Ambition". Colaborarea dintre URSUS si Cohn & Jansen WWW a evidentiat faptul ca o abordare strategica si integrata in ceea ce priveste prezenta in online este completarea perfecta a noii pozitionari precum si noii campanii de comunicare.

"Colaborarea cu Ursus a inceput prin proiectul www.ursusfilm.ro unde 32 de bloggeri au comentat pentru cei 10.000 de vizitatori online festivalul de film TIFF 2009. Proiectul a marcat si startul unei strategii pe termen lung orientata pe dialog tematic. La zece luni dupa lansare microblogul asociat (www.twitter.com/ursusfilmro) raporteaza o crestere cu 300% a abonatilor in conditiile in care dialogheaza exclusiv despre filme si nu mituieste abonatii. Este un fundament sanatos si ne dorim extinderea lui la intreg brandul Ursus." a declarat Victor Buta, Online Director Cohn & Jansen WWW.

"Ne bucuram ca am continuat colaborarea cu Cohn & Jansen WWW. Aveam nevoie de un partener care pe langa competente de online, sa vina cu o abordare integrata si strategica. Site-ul Ursus trebuia sa reflecte noua pozitionare de brand si noua campanie de comunicare" spune Andrei Lascut, Junior Brand Manager Ursus.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd"?s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Cohn&Jansen WWW este divizia de proiecte interactive a agentiei Cohn&Jansen.SectiuneRelated