United premiaza cel mai creativ proiect de relatii publice

Ca partener al Romanian Public Relations Award 2005, agentia de publicitate United va acorda "Premiul pentru cel mai creativ proiect de PR" in cadrul "Galei Excelentei in Relatii Publice", ce se va desfasura luni 7 noiembrie 2005.
United a dezvoltat cele doua concepte creative pentru Forum for International Communications, pentru promovarea celui mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii.

Primul concept "O data pe an oamenii de PR ies la lumina" a avut ca obiectiv principal atragerea de inscrieri in concursul "PR Award". Comunicarea s-a adresat specialistilor si companiilor care desfasoara campanii si activitati de relatii publice, conceptul regasindu-se in toate materialele de promovare ale evenimentului: afis, macheta de presa, brosuri, etc.
Cel de-al concept de creatie "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!" a avut ca scop promovarea congresului international care reuneste comunitatea de profesionisti in domeniu si care va completa Saptamana PR-ului Romanesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related