Marriott va gazdui cel mai mare eveniment de PR al anului

Timp de 5 zile reprezentanti de top ai industriei de PR din tara si strainatate se vor reuni in cadrul celui mai amplu eveniment de PR al anului: Saptamana PR-ului Romanesc (6-10 Noiembrie 2005).

Gala Excelentei in Relatii Publice
Zece campanii de Relatii Publice vor fi distinse cu premii de aur si argint in cadrul competitiei Romanian PR Award 2005. Pe langa acestea, 7 proiecte vor obtine distinctia "Honorable Mention". Anul acesta au fost inscrise in concurs 69 de proiecte, numarul lucrarilor reprezentand o crestere de 25% fata de nivelul inregistrat anul trecut. Printre participanti s-au numarat companii de prestigiu, agentii de PR si ONG-uri. Jurizarea competitiei a fost asigurata de 18 practicieni din 6 tari, personalitati recunoscute pentru expertiza vasta in domeniul comunicarii. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distinctia "PR Personality of the Year". Decernarea premiilor va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie, in cadrul ceremoniei festive "PR Award Gala Night".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related