Creatorul renumitului Chivas Regal de 18 ani viziteaza Romania

Colin Scott, Master Blender pentru Casa Chivas Brothers si creatorul Chivas Regal 18, se afla timp de o saptamana in tara noastra. In perioada 30 octombrie - 4 noiembrie 2005, Colin Scott se va intalni in Bucuresti cu oficialitati, reprezentanti ai comunitatii de afaceri, personalitati mondene, jurnalisti si parteneri de afaceri. Prestigiosul Master Blender al casei Chivas Brothers va conduce sesiuni de degustare de whisky "ca la carte", oferind audientei experiente unice in cadrul unor seri memorabile.

Chivas Regal este considerat cel mai fin scotch whisky din lume - aceasta este cea mai importanta recunoastere adusa muncii Master Blender-ului Chivas Regal, a carui misiune este sa duca mai departe viziunea lui James si John Chivas, intemeietorii Casei Chivas Brothers. Rolul Master Blender-ul Colin Scott si al echipei lui este acela de a selecta cu mare atentie cele mai fine arome de whisky, asigurandu-se ca Chivas Regal ramane cel mai bogat si mai elegant scotch whisky din lume. Pentru a intelege cu adevarat marca Chivas Regal, trebuie sa apreciezi talentul si priceperea Master Blender-ului. Cheia succesului unui Master Blender este pasiunea imbinata cu daruirea si cu un simt deosebit pentru identificarea multiplelor fatete ale personalitatii unui whisky.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related