[Social media] Felicitari de an nou de la agentii interactive din .ro

Sub deviza "Doar proiecte terminate, s-aveti reach si rezultate!" (imprumutata de la Green Pixel) va urez sa va distrati mai jos cu: 2 aplicatii de Facebook, un video-plugusor, un flash-plugusor, un jpg mestesugit si un flash de pomina cu rol de felicitare de an nou, de la agentiile: Republika Interactive, Green Pixel, MB Dragan, Kinecto si Senior Interactive.

1. Republika Interactive au facut o aplicatie de Facebook bazata pe aceeasi idee cu campania de Craciun Petrom. Fiind lansate in aceeasi perioada, nu se poate ghici care agentie si-a propus prima sa urmeze acest trend de a publica mesaje de la oamenii obisnuiti in spatiul de media al unui brand, trend dat de cateva campanii premiate in vara la Cannes (Axion - Banner Concerts, James Ready Beer - Share our billboards) si in toamna la Golden Drum (T-mobile - Place for your messages). In orice caz, e de apreciat la ambele agentii (iLeo si Republika) optiunea pentru altceva decat microsite-uri in flash pe care nu intra decat oamenii de la client sau bannere obositoare de care cititorii nu stiu cum sa mai scape.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related