F5 si Sincron HR au lansat Sincron.MONEY.ro - un serviciu de recrutare online

Sincron HR a dezvoltat pentru F5 Sincron.MONEY.ro, un canal de recrutare online care poate fi utilizat gratuit de specialistii de resurse umane din companii si agentii specializate, fiind accesibil in egala masura si prin intermediul aplicatiei Sincron - software de recrutare.

Serviciul Sincron.MONEY.ro este integrat cu sectiunile de joburi de pe MONEY.ro si REALITATEA.NET, permitand, astfel, o targetare cat mai exacta a potentialilor candidati, care la randul lor pot utiliza serviciul contra cost.

"Proiectul realizat in colaborare cu MONEY.RO reprezinta o recunoastere a competentelor Sincron HR in materie de recrutare, dobandite in cei 4 ani de activitate care ne-au pozitionat drept lideri pe piata software-ului de recrutare din Romania. Obiectivul principal al noului serviciu este marirea gradului de succes in recrutari pe pozitii specifice, oferind accesul la un pool de candidati cu profile de mare interes si reducand timpul alocat selectiei", a spus Mihai Stanca, director adjunct, Sincron HR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related