Kondiment lanseaza primul training Google AdWords din Romania

KONDIMENT Group GmbH lanseaza AdWords Seminar Leader, primul training AdWords din Romania.

AdWords Seminar Leader se adreseaza atat incepatorilor, cat si specialistilor in marketing online, si va fi condus de Gabriela Andrei, Chief Learning Officer KONDIMENT si Google AdWords & Analytics Certified professional. Trainingurile vor fi sustinute in prezenta Ameliei Cretu, Agency Relations Manager al Google.

Sesiunile AdWords Seminar Leader se desfasoara pe durata unei zile intregi si sunt adaptate nevoilor fiecarui participant. Prima editie, din 18 Decembrie, va fi dedicata incepatorilor.

"Participantii la trainingul Initiere in AdWords vor fi introdusi mai intai in publicitatea online, unde vor afla tot ce trebuie sa stie despre motorul de cautare si reteaua de continut Google. Vor afla cum sa creeze campanii AdWords potrivite firmei si produselor lor, pe baza caracteristicilor publicului tinta. Prin cursul de optimizare a paginii web, vor invata cum sa isi transforme vizitatorii in clienti si cum sa isi mareasca traficul. Informatiile dobandite despre Google Analytics vor fi utile in folosirea eficienta a rapoartelor de continut si in urmarirea conversiilor din pagina web", a explicat Gabriela Andrei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related