Next Advertising continua proiectul online cinevazambeste.ro

Pentru ca de Craciun suntem mai buni si mai generosi, in pragul Sarbatorilor Next Advertising continua proiectul online www.cinevazambeste.ro, demarat anul trecut. Acest proiect s-a nascut si a prins contur destul de rapid, fiind influentat de spiritul Craciunului, dar si de faptul ca cei peste 1000 de copii aflati in grija Fundatiei "Copii in Dificultate" (CiD) au reala nevoie de ajutor. Scopul lansarii acestui site de donatii a fost acela de a strange pentru CiD suma de 100.000 RON. Grafica, in stil manga, a fost semnata de ilustratorul american Jason Lucero.

Mecanismul prin care poti dona e unul simplu. Accesand site-ul proiectului, printr-un singur click pe imaginea unui copil, ii poti citi povestea si ii poti face o donatie, suma pornind de la un leu (1 RON). Plata se face online prin intermediul cardului. Rezultatul obtinut cu minim efort este de a-i face pe acesti copii sa zambeasca, atat virtual cat si in viata reala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related