Siemens SRL lanseaza www.hitechpedia.ro - primul blog de tehnologie din Romania

Siemens SRL a lansat oficial primul blog de tehnologie din Romania, www.hitechpedia.ro, blog cu un puternic punct de interes pe inovatiile tehnologice verzi.

A‚A«Proiectul, initiat de Siemens, va sprijini pozitionarea companiei drept lider al tehnologiilor verzi pe piata locala. Blogul isi are radacinile in studiul " Indexul Verde al Oraselor din Europa" si isi propune construirea primei comunitati de cititori pasionati de inovatie si tehnologie A‚A» a declarat Cristian Secosan - CEO Siemens SRL.

Indexul Verde al Oraselor din Europa, proiect initiat de Siemens, in colaborare cu Economist Intelligence Unit, analizeaza 30 de orase europene - inclusiv Bucuresti -, din punctul de vedere al dezvoltarii lor durabile. Studiul ofera o baza de comparatie a impactului asupra mediului inconjurator al oraselor si isi propune sa ofere un inbold pentru imbunatatirea conditiilor urbane pe termen lung. Studiul va fi facut public la inceputul lunii decembrie, la conferinta UN Climate Conference COP15.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related