Senior Interactive lanseaza 5gum.ro

Senior Interactive a anuntat lansarea www.5gum.ro, site ce va sustine online comunicarea pentru noul brand "5(FIVE)", cea mai recenta aparitie in portofoliul de branduri al Wrigley Romania. "5(FIVE)" este un brand premium, care reuseste sa fie in acelasi timp modern, elegant si enigmatic. Numele dezvaluie promisiunea pe care o face publicului sau - e o marca construita pentru a satisface toate cele cinci simturi.

"Nevoia de a ilustra o experienta senzoriala completa a fost motivul pentru care am ales calea mai dificila - nu am construit un site clasic de brand, am preferat sa folosim tehnologia pentru a deschide portile catre o senzatie unica. Conceptul site-ului a plecat de la ideea ca in jurul nostru exista o entitate pe cat de infinita si atemporala, pe atat de misterioasa. Este Universul. Desi abia incepem sa le intelegem, ritmurile lui ne inconjoara cu un sunet pe care ne dansam vietile in cotidian. Noul site "5(FIVE)" iti da ocazia sa asculti live acest sunet - prin intermediul unui radiotelescop conectat la Internet - si sa transformi vibratia Universului in muzica.", a declarat Radu Glont, Account Director la Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related