F5 X-Media semneaza cu 121.ro si FashionAndBeauty.ro

F5 X-Media va vinde spatiile publicitare de pe site-urile 121.ro si FashionAndBeauty.ro, intregindu-si oferta pe segmentul Lifestyle feminin unde inregistreaza o crestere de 153% a numarului de vizitatori unici lunari, respectiv de 140 de procente in ceea ce priveste afisarile, conform datelor SATI din luna octombrie.

"Includerea in portofoliu a celor 2 website-uri - 121.ro si FashionAndBeauty.ro vizeaza consolidarea pozitiei F5 X-Media pe segmentul de piata dedicat femeilor. Suntem foarte bine reprezentati pe zona site-urilor de business si pe cea a site-urilor de news, precum si in zona de entertainment, asadar decizia de a creste reprezentarea pe segmentul adresat femeilor este una fireasca si vine in completarea ofertei existente. Advertiserii care targeteaza aceasta zona de piata au acum acces la un volum mai mare de vizitatori unici femei in reteaua F5 X-Media si la noi posibilitati de promovare", a declarat Irina Morosanu, business affairs manager F5, compania care detine F5 X-Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related