[Digital Buzz] Interactions, premiata cu Argint la Internetics 2009, pentru campania interactiva Cosul zilnic (Mega Image)

Digital Buzz cu Adrian Alexandrescu (Managing Director, Interactions)

IQads: Ati luat Argint in categoria "Campanii interactive" si trofeul pe sectiunea "Retail si comert electronic", in aceeasi categorie, cu Mega Image - "Cosul zilnic". Ce obiective a avut campania si cum ati incercat sa le atingeti?

Adrian Alexandrescu: Am avut trei obiective: colectare de baze de date, awareness pe marcile proprii si comunicarea promotiilor de preturi.

Am facut o promotie exclusiv online pe www.mega-image.ro unde cei care isi faceau cont, puteau construi zilnic un cos de produse la alegere (marcile proprii erau desigur listate prioritar) in limita unui buget de 100 RON.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related