Splendid Interactive reprezinta serviciile de publicitate online si internet mobil ale Vodafone Romania

Incepand din noiembrie 2009, Splendid Interactive isi consolideaza portofoliul prin reprezentarea tuturor celor sapte canale de advertising ale operatorului de telefonie mobila Vodafone pe piata serviciilor pe publicitate pe mobil.

Pe langa serviciile de publicitate prin SMS (SMS Insert si Push SMS) si MMS (Push MMS), precum si flyere atasate in factura de telefon, Splendid Interactive si-a intregit portofoliul prin reprezentarea la vanzare a site-urilor www.vodafone.ro si www.youthsms.ro cat si inserarea de bannere in portalul mobil Vodafone Live.

Serviciul de mobile advertising ofera posibilitatea de a transmite mesaje comerciale si continut personalizat clientilor Vodafone, permitand selectarea precisa a audientei in functie de criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj si optiunea de a realiza campanii interactive cu raspuns in timp real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related