Realitatea.NET lanseaza canalul video Realitatea, in comunitatea Trilulilu.ro

Realitatea.Trilulilu.ro, canal video dedicat al REALITATEA.NET pe site-ul Trilulilu va contine stirile de ultima ora si productiile Web TV ale portalului, precum si inregistrarile emisiunilor difuzate de Realitatea TV.

Cei doi parteneri, REALITATEA.NET si Trilulilu, vor imparti veniturile rezultate din monetizarea continutului video publicat in cadrul acestui canal. De altfel, lansarea canalului Realitatea vine ca o extensie fireasca a parteneriatului dintre cel mai vizitat site din Romania si F5, care reprezinta Trilulilu.ro, prin regia F5 X-Media, in fata clientilor de advertising.

"Departamentul Web TV al REALITATEA.NET realizeaza saptamanal mai multe productii video si un videochat, la care se adauga stirile si arhiva emisiunilor produse si difuzate de Realitatea TV. Prin intermediul parteneriatul cu Trilulilu F5 aduce tot acest continut premium in cadrul unei comunitati puternic interactive, clientii de publicitate avand, astfel, la dispozitie noi posibilitati de promovare video si targetare eficienta a campaniilor", spune Irina Morosanu, business affairs F5, Realitatea-Catavencu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related