Voxline a adus in Romania serviciul Clip in Touch

Incepand cu luna octombrie, utilizatorii romani de internet vor avea posibilitatea de a crea si distribui continut video direct pe telefonul mobil. Acest serviciu, oferit in premiera pentru piata din Romania de compania israeliana Clip in Touch, prin intermediul reprezentantului exclusiv Voxline Communication, valorifica interesul utilizatorilor pentru astfel de produse si ofera marketerilor noi solutii de interactiune dintre brand si consumator, trecand de la ecranul monitorului la cel al telefonului.

La ora actuala, marile site-uri de UGC (User Generated Content), precum YouTube.com, au posibilitati limitate de a distribui clipuri video pe telefonul mobil, acestea putand fi transmise doar pe telefoane Android sau iPhone. Principalul beneficiu pe care il ofera solutia Clip in Touch este, dincolo de noutatea absoluta, valorificarea la maxim a telefonului mobil, care este mediul de comunicare cu cea mai mare audienta. Utilizatorii pot crea si impartasi clipurile video folosind telefonul mobil, iar aplicatia este disponibila pentru telefoane care au camera foto, conexiune la internet mobil si suporta tehnologia java2me. In curand, va fi disponibila si o versiune pentru iPhone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related