BenQ Mobile si Real Madrid semneaza un contract de sponsorizare

Incepand cu sezonul 2006/2007, vedetele echipei de fotbal Real Madrid vor promova imaginea BenQ-Siemens. Contractul semnat de catre BenQ Mobile si Real Madrid prevede pozitionarea brandului BenQ-Siemens pe tricourile de joc ale jucatorilor, in cursa acestora pentru a inscrie goluri, pana in vara anului 2010.

BenQ Mobile, unul dintre cele trei grupuri de afaceri ale BenQ Corporation, va deveni astfel sponsorul principal al traditionalului club spaniol, club care are cei mai multi suporteri la nivel mondial si este echipa cea mai cunoscuta in lume. Cateva milioane de fani vor asocia in viitor BenQ Mobile cu valorile echipei Real Madrid. In plus fata de inscriptionarea pe echipamentul traditional alb al jucatorilor galactici, logo-ul BenQ-Siemens va fi amplasat si pe spatiile publicitare ale stadionului Bernabeu din Madrid. Activitati suplimentare comune de marketing vor propaga brandul BenQ-Siemens in toata lumea. Real Madrid va beneficia de pe urma acestui contract de intarirea numarului suporterilor la nivel mondial mai ales in Asia datorita prezentei BenQ Mobile in regiune si in cele 70 de tari in care producatorul este prezent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related