TPU.ro - premiul 1 la Webstock categoria User Generated Content

Platforma colaborationala TPU.ro a luat locul 1, vineri, 18 septembrie, in cadrul Galei Premiilor Webstock 2009, la categoria "User Generated Content".

Webstock Awards 2009 a oferit 36 de premii in cadrul a 12 categorii de concurs. La categoria "User Generated Content" comunitatea TPU.ro a fost urmata pe locurile 2 si 3 de TurismPedia.ro, respectiv AlbumdeFamilie.ro. Acestea au fost alese dintre numeroase alte proiecte de content creat de utilizatori, atat in varianta multimedia, cat si text.

Prezentata in varianta pilot la inceputul anului si lansata in luna aprilie, comunitatea TPU.ro numara, in acest moment, aproximativ 20.000 de membri, cu o viteza de reactie de mai putin de 7 minute "? timpul mediu de raspuns, generand in total peste 58.300 de intrebari si circa o jumatate de milion de raspunsuri. In plus, toate intrebarile adresate pe site si-au gasit raspuns.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related