Alexandrion relanseaza portalul de jocuri FineDrinks.ro impreuna cu Zenergy

Compania de comunicare online Zenergy a creat pentru clientii tineri si petrecareti ai Alexandrion, un site unic in Romania.

FineDrinks.ro va atrage atentia tinerilor prin jocuri specifice cazinourilor, oferind castigatorilor sai premii la fiecare ora. Site-ul contine de asemenea toate elementele necesare interactiunii intre utilizatorii inregistrati: profil personal, chat, cereri de prietenie etc...

In vara acestui an s-a decis ca este nevoie de o imbunatatire a platformei FineDrinks care se dorea sa devina un punct de atractie in sine si coagulator al unei comunitati. Dupa aproape o luna de zile de cautari, am ajuns la urmatoarea concluzie: este dificil sa creezi o comunitate in ziua de azi dar nu imposibil. Oamenii cauta pe net in principal informatie sau distractie iar preferatele internautilor de peste tot in lume sunt jocurile. Mergand mai departe pe acest fir, am realizat ca jocurile de noroc s-au dovedit a fi in mod particular atractive"?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related