OgilvyInteractive - Lider in raportul agentiilor interactive din U.S.

La inceputul acestei saptamani a fost dat publicitatii raportul independent, "The Forrester Wave - Agentii Interactive US" pentru anul 2009. Raportul este bazat pe o evaluare a strategiei si a capabilitatilor de executie a celor mai importante 11 retele de agentii interactive, pe baza a 39 criterii de performanta precum: capabilitatile strategice, de executie si dezvoltare, de masurare si analiza, inovatie in mediile non-traditionale, viziuni strategice unice sau evaluarile clientilor.

In aceasta evaluare, OgilvyInteractive a fost evaluata drept "Lider", agentia primind note maxime in trei din cele cinci criterii de strategie (Product/Services road map, Discovery and Innovation, and Focus and Reach) precum si un scor de top la sectiunea Account Management.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related