F5 X-Media si ARBOinteractive - parteneriat strategic pentru vanzarea mobi-site-urilor

F5 X-Media si ARBOinteractive au incheiat un parteneriat pentru administrarea in comun a spatiilor publicitare de pe mobisite-urile din portofoliu.

"Daca in vest publicitatea pe mobil inregistreaza deja procente importante din share, in Romania piata este abia in formare. Impreuna cu ARBOinteractive incercam sa incurajam consumul pe acest segment si sa aratam clientilor ca singure sau in complementaritate cu alte media, in functie de obiectivele campaniei in cauza, solutiile de mobile advertising pot livra rezultate foarte bune", spune Dragos Gurarosie, director executiv F5 X-Media.

"Potentialul acestui nou canal de comunicare este urias, iar rezultatele campaniilor desfasurate pe telefonul mobil sunt extrem de eficiente. Piata are insa nevoie de educare pentru a realiza avantajele promovarii pe acest nou canal. In acest scop, ARBOmobile si F5 X-Media isi vor uni fortele, venind cu o oferta comuna imbunatatita", declara Aurora Enghis, manager ARBOmobile, department al ARBOinteractive, dedicat exclusiv publicitatii pe telefonul mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related