URSUSFilm.ro, lansat impreuna cu Cohn&Jansen WWW

In completarea comunicarii pe platforma de film "Arta berii intalneste arta filmului", dezvoltate de Publicis, URSUS Breweries a lansat platforma URSUSfilm.ro impreuna cu Cohn&Jansen WWW, un spatiul virtual unde arta cinematografica se intalneste cu amatorii de filme bune.

Integrand simultan canale de comunicare digitala complementare (display advertising, video sharing, Twitter), lansarea platformei URSUSFilm.ro a debutat printr-un concurs online care a urmarit zi de zi cel mai important eveniment cinematografic din Romania, TIFF 2009. Actorii principali au fost 32 de bloggeri cinefili din Romania care in cele 9 zile de festival au publicat impresii si cronici de film dupa ce au vizionat cele mai interesante si fascinante filme proiectate in cadrul festivalului. Astfel, prin intermediul platformei, cei aproape 10.000 de vizitatori online au putut viziona, la randul lor, trailerele celor peste 200 de filme proiectate in cadrul festivalului, beneficiind si de stirile si opiniile concretizate in peste 160 articole publicate de bloggerii cinefili.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related