[Interactive] Cum sa-ti faci site pe YouTube

Dupa cum stim, oamenii de publicitate se dau in vant dupa YouTube, nu numai pentru ca le gazduieste uneori spoturile, ci si pentru ca e singurul lucru pe care il pricep din online. N-o sa generalizez totusi. Mai exista un segment fin, pasionat de urcarea pozelor pe Facebook, dar despre el - intr-un episod viitor.

De aceea, nu e de mirare ca o agentie de publicitate a gasit de cuviinta sa-si faca site pe YouTube (BooneOakley.com). Inovatia a fost extrem de bine primita, filmuletul de home page avand 228.000 afisari, in mai putin de 2 saptamani de la lansare.

Ce e surprinzator, insa, e ca solutia nu a fost gasita mai intai de geeksii din agentiile de interactive (de care nu putem face misto pentru ca scrie mare "interactive" la ei pe site, desi cele mai interactive chestii de care sunt in stare sunt niste joculete care n-au nici o legatura cu platforma de comunicare sau cu brandul).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related