@diana_ceausu: "Twitter nu imi vine in minte niciodata inainte de Facebook"

Mi-am facut cont pe twitter foarte la inceputul serviciului, pentru ca deja incepusem sa citesc peste tot ca este "the next big thing". Ba "the next messenger", ba "the next blogging platform"; asa il descriau oameni pe care ii respect. Asa ca eram, evident, teribil de curioasa. Insa n-a reusit sa ma prinda catusi de putin. In cele mai multe zile, chiar uit cu desavarsire de el. Pentru ca niciodata nu imi vine in minte twitter inainte de sms, telefon, bloglines, mail, delicious sau chiar facebook.

Nu am timp sa ma pun la punct cu insemnarile pe banda rulanda care decurg din

"conversatia" de pe twitter, asa ca sentimentul pe care il am e de "cetatean turmentat", ametit de prea multi oameni care vorbesc in acelasi timp. Nici ideii de microblogging nu i-am gasit pana acum valoarea adaugata, pentru ca am deja multe alte locuri virtuale din care imi extrag linkuri sau ganduri scurte si interesante.

Scriu tot mai rar, atunci cand am vreun gand pe care am chef sa-l scrijelesc pe undeva si nu-i gasesc nici un alt loc mai potrivit. Poate doar sunt eu de moda veche :).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related