[Digital Buzz] De ce n-ai folosi statusul de mess ca sa faci un ban cinstit?

Digital Buzz cu Alin Zainescu (Silver Tongue, Status Pimp)

IQads: StatusPimp.ro e o metoda de a face bani usor, prin afisarea unor linkuri la statusul de YM deocamdata, iar in viitor de GTalk si Skype. Ce eforturi crezi ca vor face oamenii ca sa castige cat mai multi bani, cat mai repede de la Status Pimp? Vor adauga mai multe id-uri de mess? Vor da mass-uri cu linkul din campanie (sunt contorizate linkurile date pe mess sau doar cele din status)?

Alin Zainescu: O mica observatie: Status Pimp este de fapt o retea de utilizatori care pot sa recomande anumite campanii. Acesti utlizatori NU castiga din afisarea unor linkuri pe statusul lor, ci castiga de pe urma interesului prietenilor lor (interes exprimat prin interactiunea cu site-ul campaniei recomandate). In nici un caz nu este o modalitate de a face bani usor. Utilizatorii pot sa castige sume de bani interesante daca furnizeaza informatii relevante despre ei si lista de prieteni si aleg campanii relevante pentru cercul lor de prieteni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related