Primul Trade Marketing Manager intr-o agentie din Romania - la 141

In premiera in randul agentiilor de publicitate din Romania, 141 a demarat crearea unei echipe de trade marketing prin numirea lui Doru Rusanescu ca Trade Marketing Manager 141 Romania.

Cu o experienta de 4 ani la Coca-Cola HBC Romania, unde a ocupat functia de Group Product Coordinator si ulterior pe cea de Horeca Manager, Doru aduce echipei de la 141 Romania, pe langa un plus de viziune "din partea clientului", o capabilitate unica in tara de a dezvolta programe de comunicare pentru trade sau pentru consumatori prin intermediul trade.
"La 141 Romania am gasit numai lucruri bune: oameni profesionisti, un spirit de echipa foarte puternic si de asemenea clienti dintr-o diversitate de domenii, care inteleg beneficiile si potentialul unei agentii mari de publicitate. Am descoperit aici un mediu foarte dinamic in care imaginatia si creativitatea joaca un rol cheie", afirma Doru Rusanescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related