Premii de 1 milion de Euro in concursul Cosmote - "Trimiti, descarci si castigi", promovat de Ogilvy

Ogilvy realizeaza concursul ”Trimiti, descarci si castigi” pentru Cosmote Romania in perioada 26 aprilie – 15 iulie, in cadrul caruia participantii sunt premiati cu premii in valoare de 1 milion de euro. Campania de promovare a concursului "Trimiti, descarci si castigi!" include: spot TV, componenta web, machete in print si materiale instore si are ca scop promovarea serviciilor de continut de divertisment pe telefonul mobil.

Participantii la concurs pot castiga pana la 10.000 de euro (luni-sambata) si pana la 20.000 de euro (duminica) la extragerea la sorti a zilei respective, extragere in care vor fi inscrisi automat daca trimit un SMS fara text la un numar de telefon dedicat. Un numar mai mare de SMS-uri reprezinta un numar mai mare de sanse de castig a Premiului cel Mare sau a premiilor speciale (constand in 24 de gadget-uri). De asemenea, un numar mai mare de mesaje asigura premierea cu o suma de bani mai mare a castigatorului din ziua respectiva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related