Max Palla - presedintele juriului la Effie Romania 2011

Dupa ce in 2010, festivalul Effie l-a avut ca presedinte al juriului pe James Miller (Head of International Planning, AMV BBDO), cea de-a opta editie a festivalului care se va desfasura anul acesta va fi prezidata de Max Palla, informeaza un comunicat emis de The Institute.

Fondator si actionar al multor companii din industria de comunicare si marketing, Max Palla a parasit functia de Managing Director la Ogilvy & Mather pentru a pune bazele agentiei “Palla, Koblinger & Partner”(PKP Proximity) la sfarsitul anilor ’90. In 1999 a ocupat functia de Managing Director & Partner la “BBDO Holding Austria” pe care a parasit-o ulterior pentru a infiinta “Max Palla Consulting KG” in 2004. In 2006 a devenit “httpool online Marketing Viena”, ulterior colaborand pentru o scurta perioada cu Jung Von Matt Hamburg in calitate de CEE Coordinator. In perioada 2007 – 2011 a prezidat IAA Austria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related